Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

PLEASURE ISLAND

Partylist > PLEASURE ISLAND

sobota, 27.8.2011

DJs: AXWELL, FEDDE LE GRAND, SANDER VAN DOORN, MARK KNIGHT, MOGUAI
klub: OPEN AIR (Roudnice nad Labem - CZ) | web klubu | ukázat na mapě

Po loňské velkolepé premiéře nového tanečního festivalu Pleasure Island v Hradci Králové, se letos dočkáme i dalšího ročníku, který se uskuteční v sobotu 27. srpna na letišti v Roudnici nad Labem, které se nachází pouhých 30 minut cesty autem z Prahy. Poslední srpnový víkend se můžete těšit na plnohodnotný festival, který opět nabídne více než 70 umělců, mezinárodních a domácích špiček elektronické hudby. Opět nás čekají dvě otevřená podia. Hlavní open-air stage nabídne největší hvězdy a legendy Houseové hudby, a druhá Hard stage všem příznivcům těch nejtvrdších odnoží taneční muziky naservíruje světovou špičku ve stylech jako Hardstlyle a Hardcore. Další dva velkokapacitní stany, každý o velikosti 2000 metrů čtverečních, přivítají fanoušky populárních stylů Trance a Techno. Na všech těchto scénách najdete nejen největší hvězdy prezentující výše uvedené styly, ale také nová talentovaná jména, která vám dají ochutnat z nových trendů, kterými se světová elektronická hudba ubírá. Tím ale výčet hudebních podií nekončí. I letos na festivalu uvidíte a uslyšíte své oblíbené domácí DJ´s, kteří se představí v rámci několika klubových stanů.

 

Festival potrvá od 16.00 hodin do 6.00 hodin ráno, a kromě hudebních lahůdek a unikátně pojatých stagí opět nabídne nejvyšší produkční úroveň se zaměřením na maximální komfort pro návštěvníky. Letos bude připraveno několik míst pro odpočinek, spousta zábavních atrakcí, dostatek barů s širokým sortimentem nápojů, a zcela unikátně bude pojato i občerstvení, které nabídne vybrané speciality, které by na letním festivalu čekal málokdo. Stejně jako vloni se pracuje na vybudování kempu, kyvadlové dopravě, a dalších službách pro návštěvníky z větších vzdáleností. Pořadatelské agentury United Music a holandská Art of Dance tak chtějí pokračovat v nových standardech, které loňský ročník nastavil, a pokračovat v budování značky Pleasure Island do pozice kvalitního evropského tanečního festivalu, který nabídne všem návštěvníkům maximum muziky, zábavy a pohodlí.

 

Vstupenky na Pleasure Island jsou v prodeji tradičně prostřednictvím sítě Ticketpro. Do konce dubna je koupíte za nejlevnější cenu 795 Kč, a poté se bude zvyšovat až na konečných 1195 na místě.VIP vstupenky pořídíte za 2,500 Kč. Pro jejich majitele bude připravena luxusní VIP terasa s výhledem na hlavní stage. Na terase bude k dispozici bar s širokým sortimentem drinků, welcome drink, malé občerstvení, profesionální security a personál, kteří se postarají o váš maximální komfort. Majitelé VIP vstupenek mají rovněž zdarma VIP parking, speciální vchod, VIP toalety či šatnu zdarma.

 

Více informací k festivalu budete postupně nacházet na www.pleasureisland.cz.

 

Line Up (More to be announced)

 

Pleasure Island Mainstage:

AXWELL

FEDDE LE GRAND

SANDER VAN DOORN

MARK KNIGHT

MOGUAI

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

 

Technomasters Techno stage:

CHRIS LIEBING

JOSEPH CAPRIATI

JOEY BELTRAM

NIC FANCIULLI

CARI LEKEBUSCH

BRIAN SANHAJI

NESQUIK

AGENT

 

Pure Trance stage:

GARETH EMERY

ALY & FILA

W & W

JOCHEN MILLER

SIED VAN RIEL

UMMET OZCAN

ARTENTO DIVINI

EDDIE SENDER

 

Reset Hardstyle stage:

SHOWTEK

ANGERFIST

CRYPSIS (Live)

THERA

STEPHANIE

CHAIN REACTION

TWILIGHT FORCES

ENHANCER

 

Evropa2 stage:

MICHAEL BURIAN

SAN

MICHAL POLIAK

CHRIS SADLER

NEO

TRAVA

LOUTKA

PETE WALK

 

Kick da Night Powerdance stage:

QUINTIN (NL)

LORES (NO)

FILTHY FUNK FUNK (UK)

BON FINIX

MARCUS COOPER & KOBYLKA (live percussion)

ELITE

PROUD-M

JEAN LUC

LAZY&DOCTOR

 

Imperium stage:

MICHAEL C

CARL LOPE

MARTHY

ENRICO

LEEMAC

MARTIN FRANK

DAN RAKACZKY

EAGLE

RONNY

STYX

 

Fabric stage:

LAYDEE JANE

ORBITH

WOLSCHA

ROBIQ

VAN VEGA

DANNY BRIGHT

PETER KEY

LUMX

 

 

Playa & Party in House Stage:

MARTIN STREED

CJ FOX

D' SAFO VS JOSH MOSAIQ

PSYCHO

WECCA

QUIDAM

SYGNITY

PHILIPOO

MARCO WING

PIETRO BELL

MATHIAS

MARCO BIARI