Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

TOMMY ROGERS, RONNY, MILHAUS, TUTA, O.ALBRECHT

Partylist > TOMMY ROGERS, RONNY, MILHAUS, TUTA, O.ALBRECHT

pátek, 9.9.2011

DJs: Tommy Rogers, Ronny, Milhaus, Tuta, Ondra Albrech
klub: Music Land (Zlín, CZ) | web klubu | ukázat na mapě

Dj Tommy Rogers vytoupí 9.9.2011 v "Musiclandu A" na CLUBLIFE Party!! Tentokrát se máte na co těšit, ptotože se sejdou v nejsilnější možné sestavě nejlepší djs narozeni ve Zlíně!! 

DJ Tommy Rogers = netřeba představovat. Tento rodák ze Zlína už dvakrát pokořil nejlepší klub na světě Amnesii na Ibize a letos obdržel 3 tí pozvání a chysta se tam 10.8. Zahrál si i na hudební konferenci v Miami, pozvali si ho na 9 té narozeniny Londýnského Klubu Pacha. U nás má rezidentní noci v nejlepších klubech u nás - Prague = Mecce, Duplexu, Studiu 54 nebo v Kolínských Starých Lázních. V hedebních cenách vyhrál první místo za nejlepší clubovou party v České republice. 

video z Amnesia Ibiza
http://bit.ly/ibiza-openin​g-movie 

Dalším tahounem party je rodák ze Zlína Roman Fojtík aka Dj Ronny. Ten se stal hlavním rezidentem celosvětového eventu White party a začal cestovat po Evropě. Amstredan, Paříž atd atd. Dj Ronny pravidelně hravá v pražské Mecce, Duplexu, Studio 54 a na všech duležitých festivalech jako je Macháč nebo Pleasure Island. 

Milhaus a Tuta, tato dvojka společně vystupuje už řadu let po klubech v celé České Republice. Hudební styl progressivehouse a progressivetrance, který prezentují se také zalíbil agentům v daleké Číně a spolu se vydali na půl roční turné do klubů ve velkých městech HONG KONG a GUANZHOU. 
Stali se rezidenty klubu YES ve městě Guangzhou. Klub Yes měl kapacitu 3000 návštěvníků a ve stejné době v klubu vystupili jména jako Paul Van Dyk, Tiësto, John Digweed, Ronski Speed, Niklas Harding, Martin Rooth, Marc Van Linden, Simon Peterson, Ron Van De Beuken, 4 Strings, Kyau vs. Albert, Scot Bond, Thomas Bronzwaer, John O’Bir ....
V současnosti připravují hudební pořad Dance Motion Podcast, který bude prezentovaný přes iTunes a stránky www.milhaus-tuta.com 

A poslední z pětice je další zlínský DJ který za poslední dobu zaznamenal raketový vzestup nahoru a má dobře našlápnuto - Ondra Albrecht. Za své mluví pozvání do jednoho z nejlepších českých klubů pražského "DUPLEXU" na nejlepší clubovou party v české republice "DIRTY DANCING". V tomto klubu hrávají světoví djs jako jsou Tiesto, David Guetta, Bob Sinclar a mnoho dalších. Ondra Albrecht si v Duplexu zahraje 5.8.2011! Moderátora zlínského Kiss Publikum znáte z nejposlouchanější show "ODPOLEDNÍ VEGET", která je jasnou jedničkou v poslechovostii ve Zlínském regionu. Dále ho můžete znát ze spousty středečních večírků z Musiclandu ve Zlíně "Clublife středa grátis", pamatujete si ho taky jako jednoho ze strůjců úspěšné Jackpot party. Poslední dobou se tedy Ondra začíná prosazovat na luxusních klubových akcích ve zlínském kraji a proto určitě taky patří mezi sestavu která se tento večer sejde za mixem.

Budete mít možnost zakoupit si VIP do uzavřeného druhého patra, kde na vás bude čekat speciální občerstvení a i welcome drink. V případě zájmu si může te zakoupit lístek v předprodeji přímo v Musiclandu a nebo v restauraci U Septima. O předprodejí na internetu vás budeme informovat brzy. Upozornujeme, že počet lístků do vrchního patra je limitovám 150 kusy! cena vstupenky v předprodeji 200,- kč.

Standartní vstupné stojí 100,- kč a v ceně dostanete zdarma nový cd mix od Dj Tommy Rogers. 

Pro více info sledujte www.clublife.cz

Djs: Tommy Rogers, Ronny, Milhaus, Tuta, Ondra Albrecht ve Zlíně v Musiclandu A. 9.9.2011