Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

White Party Christmas Edition

Partylist > White Party Christmas Edition

pátek, 23.12.2011

DJs: Tina Cousins (UK), Kidd Madonny (USA), Sharon-O-Love (UK), Ronny (CZ)
klub: Mecca (Praha, CZ) | web klubu | ukázat na mapě

Velká událost je zde! Historicky poprvé přijíždí do České Republiky jediná originální White Party, která vychází z původního konceptu a myšlenky, jež vznikla v roce 1984 v USA! Před deseti lety získala ochrannou známku a licenci na pořádání této originální White Party holandská agentura a díky tomu se tato párty koná pravidelně ve městech jako Amsterdam, Londýn, Paříž, Hamburg, Řím, Berlín, Barcelona a nyní se k těmto metropolím přidá i Praha! S White Party je spojená i celá plejáda světových celebrit jako Madonna, Boy George, Cindy Crawford, Gloria Estefan, Yoko Ono, Grace Jones a spousta dalších!

V letošním roce se stal náš domácí DJ Ronny residentem této prestižní párty a navštívil s White Party Paříž (klub Le Redlight) a Amsterdam (hala Melkweg), kde vystoupil po boku úžasné Derorah Cox (zpěvačky, známé všem například z loňského megahitu Leave The World Behind nebo duetu s Whitney Houston a dalším).

Po těchto velkolepých eventech nastal čas představit White Party i doma v Praze a to hned ve velmi silné sestavě. Hlavní hvězdou předvánoční White Party bude anglická zpěvačka Tina Cousins, která se proslavila a zapsala do podvědomí v devadesátých letech hity jako například Mysterious Times, Angel, Killin' Time, Pray, Forever, Just Around The Hill a dalšími.

Předvánoční atmosféru této párty doplní i nádherné dekorace přímo z USA, umělý sníh (když počasí bude přát snad i ten pravý :-), CO2 dělo, modré lasery a samozřejmě to nejdůležitější: skvělý sound.

O ten se postará mezinárodní sestava v čele s Kidd Madonny ze slunné Miami (USA), který vystoupí i se speciální světelnou show, anglická DJane a star z Londýna, několikrát oceněná prestižními hudebními cenami Sharon-O-Love a samozřejmě náš domácí zástupce - resident DJ Ronny.

Oficiální afterparty proběhne ve Studiu 54 od 04:00!

Ikdyž se s náhražkami White Party pokouší nalákat návštěvníky spousta klubů, aniž by tušili myšlenku této původně charitativní akce, která měla spojit lidi všech původů, barvy pleti, sexuální orientace a pomoci těm, kteří pomoc potřebují - vy můžete letos poprvé zažít ten pravý nefalšovaný originál - 23. prosince v pražském klubu Mecca!

Vstupenky jsou k dostání od 1.12. v předprodeji na www.ticketsystem.czza 150,- Kč! 

Přijďte se všichni pobavit v době, kdy z nás padají veškeré starosti a kdy pojmy jako láska a přátelství získávají vyjímečný rozměr! Těšíme se na vás.


Dear Party People,

We are the Original White party from Amsterdam!!!We coming for first time in history to the beautiful city of Czech Republik Prague and we bring you an amazing event!

Special and visual effects!
Fantastic performances from all around the world!

The whole Mecca Club will be in WHITE!
The day befor X-mass Dinner we will come together in UNITY, BEAUTY and FREEDOM all in WHITE DRESS!
We welcome all people from Czech Republik, all tourists and all other PARTY PEOPLE to see the concert from UK by Tina Cousins!
Fantastic BIT from London UK Dj Sharon O Love, 6 Awards DJ Europe!
Special light- and visual shows by Kidd Madonny from Miami USA!
And of course Party sound from resident dj White Party Dj Ronny from Studio 54 & Mecca Prague.

This Christmas all in WHITE!

Mecca Club and after hours at Studio54
DJ Kidd Madonny (Miami)
DJ Sharon O Love (London)
DJ Rony (Prague)
SPECIAL PERFORMANCE BY TINA COUSINS

AfterParty starts @ 04.00-??? in AfterClub Studio54

Visuals: White Decorations
Blue Lasers
Snow Efect
CO2 Gun
(and special efects and lightshow be Dj Kidd Madonny USA)

Dancers: SEXY IN WHITE Girls and Boys!

www.whitepartyeurope.com