Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

David Guetta Official Afterparty - line-up

Novinky > David Guetta Official Afterparty - line-up

Enrico, Ronny, Peet, Subgate, Finidi a Milhaus na oficiální David Guetta afterparty v brněnském Faval Music Circusu!

Nabitý lineup rezidenty pražského afterklubu Studio 54 až do odopledních hodin za příjemných 100,- Kč + cd pro každého - to je David Guetta official afterparty by Studio 54.!

V souvislosti s nejočekávanějším brněnským eventem letošní zimy - vystoupením Davida Guetty na brněnském výstavišti, se můžete těšit na oficiální afterparty, kterou bude mít opět v režii přední domácí afterklub Studio 54.

Oficiální afterparty startuje již ve 4 hodiny a za mixážním pultem se všem návštěvníkům představí Enrico, který mimo prestižních domácích akcí stále častěji vystupuje také v zahraničí. Za zmínku rozhodně stojí vyhlášený světový klub Amnesia na Ibize nebo exotická Kostarika či Panama.

Kromě něj svým energickým setem pobaví party people také Ronny - rezident putovního celosvětově úspěšného eventu White party, dj Peet, dvojice Subgate & Finidi a rezident zlínského Music Landu - Milhaus.

Jak jsme již zmínili oficialní afterparty odstartuje již ve 4 hodiny ráno v nedalekém klubu Faval Music Circus (Křížkovského 22, Brno), který je od brněnského Výstaviště vzdálen jen několik stovek metrů, kde budou moci všichni návštěvníci nasát jedinečnou atmosféru tohoto předního domácího afterklubu!

Od haly brněnského výstaviště budou všichni party people, kteří budou mít chuť pokračovat, naváděni navigací a kompletní informace dostanou také prostřednictvím Studio 54 hostesek.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz a www.faval.cz.


Line-Up

6-7.30 Milhouse

7.30-9 Ronny vs.Enrico

9-10.30 Peet

10.30-12.00 - Finidi vs Subgate