Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

White Party Prague již tento pátek. Vstupenky v předprodeji jen za 150,- Kč

Novinky > White Party Prague již tento pátek. Vstupenky v předprodeji jen za 150,- Kč

Předprodej vstupenek jen za 150,- Kč

Velká událost je zde! Historicky poprvé přijíždí do České Republiky jediná originální White Party, která vychází z původního konceptu a myšlenky, jež vznikla v roce 1984 v USA! Před deseti lety získala ochrannou známku a licenci na pořádání této originální White Party holandská agentura a díky tomu se tato párty koná pravidelně ve městech jako Amsterdam, Londýn, Paříž, Hamburg, Řím, Berlín, Barcelona a nyní se k těmto metropolím přidá i Praha! S White Party je spojená i celá plejáda světových celebrit jako Madonna, Boy George, Cindy Crawford, Gloria Estefan, Yoko Ono, Grace Jones a spousta dalších!

V letošním roce se stal náš domácí DJ Ronny residentem této prestižní párty a navštívil s White Party Paříž (klub Le Redlight) a Amsterdam (hala Melkweg), kde vystoupil po boku úžasné Derorah Cox (zpěvačky, známé všem například z loňského megahitu Leave The World Behind nebo duetu s Whitney Houston a dalším).

Po těchto velkolepých eventech nastal čas představit White Party i doma v Praze a to hned ve velmi silné sestavě. Hlavní hvězdou předvánoční White Party bude anglická zpěvačka Tina Cousins, která se proslavila a zapsala do podvědomí v devadesátých letech hity jako například Mysterious Times, Angel, Killin' Time, Pray, Forever, Just Around The Hill a dalšími.

Předvánoční atmosféru této párty doplní i nádherné dekorace přímo z USA, umělý sníh (když počasí bude přát snad i ten pravý :-), CO2 dělo, modré lasery a samozřejmě to nejdůležitější: skvělý sound.

O ten se postará mezinárodní sestava v čele s Kidd Madonny ze slunné Miami (USA), který vystoupí i se speciální světelnou show, anglická DJane a star z Londýna, několikrát oceněná prestižními hudebními cenami Sharon-O-Love a samozřejmě náš domácí zástupce - resident DJ Ronny.

Oficiální afterparty proběhne ve Studiu 54 od 04:00!

Ikdyž se s náhražkami White Party pokouší nalákat návštěvníky spousta klubů, aniž by tušili myšlenku této původně charitativní akce, která měla spojit lidi všech původů, barvy pleti, sexuální orientace a pomoci těm, kteří pomoc potřebují - vy můžete letos poprvé zažít ten pravý nefalšovaný originál - 23. prosince v pražském klubu Mecca!

Vstupenky jsou k dostání od 1.12. v předprodeji na www.ticketsystem.cz za 150,- Kč! 

Přijďte se všichni pobavit v době, kdy z nás padají veškeré starosti a kdy pojmy jako láska a přátelství získávají vyjímečný rozměr! Těšíme se na vás.

WHITE PARTY EVENT NA FACEBOOKU!



Fotografie k této novince