Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

11. narozeniny Studia 54 se blíží!

Novinky > 11. narozeniny Studia 54 se blíží!

27.4. to propukne! 20 hod non-stop music, 18 dj's, narozeninové free cd a B-day atmosféra na každém kroku - to vše za jedinečných 150,-Kč. 11. narozeniny Studia 54 budou zkrátka ve velkém stylu!

Jak jsme vás již informovali, poslední dubnový pátek 27.4. odstartuje velkolepá oslava 11.narozenin pražského afterklubu Studio 54, které je v poslední době populární i za hranicemi naší země a jehož rezidenti se pravidelně představují na parties i mimo ČR. 

Na narozeninách Studia 54 můžete společně s námi odmávnout pomyslným šachovnicovým praporem starou dekádu tohoto afterklubu a odstartovat tu novou!

Za mixážním pultem se představí na 18 rezidentů tohoto afterklubu a vy se tak můžete těšit na nezkrotnou jízdu společně s Enricem, Tommy Rogersem, Ronnym, Faithem, Pacem, Bédou, Eaglem, Petem Walkem, Yanem Darkem, Richiem, Pietrosem, Veekayem, Finidim, Slovakem, Raffaelem de la Rue, P-jayem a jedinou rezidentkou Studia 54 - svůdnou a smyslnou djane Adlet!

Kromě nabitého hudebního programu, který bude trvat 20 hodin, budete obslouženi hned na čtyřech barech, kde si budete moci vychutnat váš oblíbený drink, jako dárek navíc obdržíte speciální narozeninové cd a v neposlední řadě si užijete opravdu nevšední narozeninovou atmosféru, která vás pohltí!

Kompletní informace o narozeninách Studia 54 naleznete na www.studio54.cz a facebookovské události https://www.facebook.com/events/262780407138248/