Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Svojšice Open Air Festival 2012

Novinky > Svojšice Open Air Festival 2012

Doražte na Studio 54 stage v rámci festivalu Svojšice, kde bude headlinerem holandský Mischa Daniels, dále Chris Sadler, Enrico a ostatní a po skončení pak rovnou na after!
Již tento pátek úderem 18. hodiny odstartuje dlouho očekávaný festival Svojšice, na kterém se představí ikony světové elektronické scény v čele s Papa Svenem Vathem, Jorisem Voornem, Johnem Digweedem nebo Adamem Beyerem. Festival nabídne kromě hlavního pódia s těmito zmíněnými kouzelníky také další dvě pódia, v rámci kterých můžete navštívit Studio 54 house stage.

Jejím headlinerem bude holandská producentská a djská ikona světového formátu Mischa Daniels, který jak sám říká přiveze opravdu skvělý materiál, kterým rozbije taneční parket. Mimo něj se za mixážním pultem představí zdomácnělý angličan proslulý svými svítícími brýlemi - Chris Sadler a rezidenti Studia 54. 

Prvním z rezidentů je Enrico, kterého máte možnost často vídat a slýchat na předních domácích parties a festivalech typu Mácháč nebo New Year's Eve. Kromě toho se Enrico představil již mnohokrát i zahraničnímu publiku v klubu Amnesia na Ibize, v exotické Kostarice nebo Panamě. Druhým zástupcem Studia 54 je Ronny, který je rezidentem úspěšného zahraničního eventu White party, v jejíž souvislosti vystoupil například v Holandsku nebo v Paříži. Dalším vystupujícím je dj Subgate, který na Svojšicích vystoupí v closing setu a bude tak produkci na Studio 54 stagi uzavírat. Subgate kromě djingu nelení ani ve studiu a na svém kontě má už několik releasů. Pětici rezidentů uzavírá housový nestor Pete Walk a svůdná rebelka Adlet!

Oficiální afterparty:

Bezprostředně po skončení produkce na festivalu v 6 hodin, se můžete těšit na oficiální afterparty v podání Studia 54, na které se představí severočeský bard Béda, Paco, Eagle, Slovak a Finidi.

Afterparty proběhne v restauraci, která je situována přímo v areálu. Její plánovaný konec je ve 14 hodin a cena vstupného činí příjemných 100,- Kč.

Více informací naleznete na www.svojsice.cz a www.studio54.cz