Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Premiová švýcarská vodka Trojka přiveze na Bílý Kámen rezidenty Studia 54

Novinky > Premiová švýcarská vodka Trojka přiveze na Bílý Kámen rezidenty Studia 54

Premiová švýcarská vodka Trojka přiveze na Bílý Kámen rezidenty Studia 54 - Enrica, Ronnyho, Faitha, Kiffliho, strhující show a především hektolitry vodky!

V pátek 17.8. proběhne v prostorách Bílého Kamene na české Ibize - Máchově jezeře opravdu nevšední party, na které by neměli chybět příznivci rozjetých a bujarých večírků, na nichž má kvalitní hudba a premiová vodka hlavní slovo!

V rámci pátečního večera se za mixážním pultem představí čtveřice rezidentů Studia 54 - Enrico, Ronny, Faith a Kiffli, kteří nejsou na tomto večírku náhodou. Jejich hudba koresponduje s již zmíněným konceptem a všichni v minulosti vystoupili na celé řadě předních domácích festivalů, halovek a jejich sound byl ke slyšení také za hranicemi naší země!

Kromě nabitého hudebního programu až do pozdního rána se mohou všichni návštěvníci těšit na speciální performace, dekorace, spoustu soutěží, mixované cd dje Enrica zcela zdarma, na atraktivní hostesky Vodka Trojka týmu a spoustu dalších vychytávek, které budou stát rozhodně za to!

Na akci Trojka Vodka se bude navíc točit oficiální videoklip na promo video Trojka Vodka, takže pokud chcete být jeho součástí, na Trojka Vodka party nesmíte chybět!

Více informací naleznete na www.trojkavodka.cz a www.studio54.cz

Kompletní info najdete také na facebookovské události https://www.facebook.com/events/258023617637091/