Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

DJ Ronny vystoupí se zpěvačkou Deborah Cox na White Party Amsterdam

Novinky > DJ Ronny vystoupí se zpěvačkou Deborah Cox na White Party Amsterdam

Plejáda Ronnyho zahraničních vystoupení pokračuje. Letos již podruhé zahraje tento resident legendárního pražského afterklubu Studio 54 v Amsterdamu. Tentokrát to bude doslova velkolepá akce. V hale Melkweg Amsterdam vystoupí v sobotu 6.8.2011 hlavním čase od 2.00 hodin po boku hlavní hvězdy večera, kanadské zpěvačky Deborah Cox, která je držitelkou několika platinových desek, nazpívala například duet s Whitney Houston Sentinel a vystupuje v muzikálu Eltona Johna Aida. Deborah Cox si zamilovala i taneční klubovou scénu a vystupuje jako performer na velkých tanečních eventech po celém světě. Letos byla i hostem Miami Winter Music Conference. Její úžasný hlas jistě znáte i z obrovského hitu loňské sezóny Leave The World Behind z dílny Axwella, Sebastiena Ingrossa a Steva Angella. Ano, přímo při jejím vystoupení bude DJ Ronny stát za mixážním pultem této amsterdamské haly před zraky několika tisícovek návštěvníků. Pro českého DJe je takováto příležitost velkou poctou. Důkazem je jistě i fakt, že spolu s DJ Ronnym vystoupí na White Party opravdová producentská veličina z Itálie DJ Danny Verde, který je autorem mnoha povedených tracků a remixů. Další velkou hvězdou bude i host až z dalekých Spojených států Kidd Madonny. Domácí řady bude zastupovat DJane Miss Monica. Tuto velkolepou párty doplní i řada skvělých performerů, tanečníků a jeden z předních vizuálních mágů VJ Erwin Olaf.  

DJ Ronny se po svém prvním Amsterdamském vystoupení a nedávné White Party v Paříži stal oficiálně residentem White Party Europe. Nejedná se ale jen tak o nějakou napodobeninu, ale přímo originální The White Party Europe, která je držitelem ochranné známky a licence od amerických vlastníků. Právě v USA tento event před 27 lety vzniknul jako charitativní akce a párty, která spojuje lidi všech ras, sexuální orientace i náboženského vyznání. Od této doby se myšlenka těchto párty šíří celým světem v různých podobách a provedení. Ale jen jedna je originál! Do konce letošního roku má Ronny potvrzeny ještě termíny například v Hamburku a s White Party zavítá v Říjnu i domů do Prahy! 

Exklusivně pro White Party namixoval i oficiální set, který obsahuje i největší taneční hity Deborah Cox. Tento set si můžete poslechnout nebo stáhnou zde. Exklusivní fotoreport z White Party Amsterdam přinese nový internetový portál Clublife.cz.



Fotografie k této novince