Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Novinky

Spuštěn oficiální web k festivalu Pleasure Island 2011

Sezóna letních festivalů se kvapem blíží. Pořadatel jednoho z nejvýznamějších letošních eventů United Music spustil oficiální webové stránky festivalu Pleasure Island. Ten proběhne 27.8.2011 v Roudnici Nad Labem. Zde je oficiální tisková zpráva: Po loňské velkolepé... zobrazit celou novinku »


Zrušení účasti na parties v Praze dne 17.6.2011

Vzhledem k účasti na oficiální afterparty po brněnském koncertu světové star Tiesta v klubu Faval Music Circus, jsem byl bohužel nucen zrušit dvě původně naplánované akce v klubu Havana a ranní afterparty ve Studiu 54. Tímto se omlouvám jak organizátorům, tak i... zobrazit celou novinku »


Tiesto Official Afterparty

DJ Ronny vystoupí na oficiální afterparty po brněnském koncertusvětové DJ´ské jedničky Tiesta nazvané Club Life! Po boku svých kolegů ze Studia 54 vypukne od 5.00 v klubu Faval Music Circus, který leží jen pár metrů od haly, ve které proběhne párty jediná oficiální... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny míří do Amsterdamu

Rezident Studia 54 dj Ronny vystoupí tento pátek na party Club Hotzzz... v Amsterdamu! Další zástupce pražského Studia 54 dostal pozvání na vystoupení za hranicemi naší země. Již tento pátek vystoupí tento oblíbený dj, který se pravidelně objevuje na parties a festivalech... zobrazit celou novinku »