Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Novinky

DJ Ronny zahraje 9.9. v rodném Zlíně

Po náročném létě, kdy DJ Ronny jako nový resident originální The White Party Europe zahrál hned dvakrát v Amsterdamu a jednou ve francouzské Paříži, kdy zahrál na obou našich největších letních festivalech Pleasure Island a Mácháč, kde dokonce vystoupil na hlavní stage... zobrazit celou novinku »


Video a fotoreport ze Starých Lázní 13.8.2011

Připomeňte si mejdan ve Starých Lázních v Kolíně, který proběhl 13.8.2011. Pro všechny, kterým se líbilo mám dobrou zprávu. 1.10. jsme zpět! Studio 54 Night s DJ Enricem a Ronnym... Těšit se můžete na nové dekorace Studia 54 a hlavně spoooustu nových CD pro vás! zobrazit celou novinku »


DJ Ronny na Pleasure Island Festival & Official Afterparty a kompletní Line-Up

DJ Ronny vystoupí stejně jako vloni i letos na největším letním festivalu v ČR Pleasure Island a také na oficiální afterparty, kterou pořádá Studio 54 v Roudnici nad Labem. DJ Ronny Pleasure Island playing time: IMPERIUM STAGE 16:00 - 17:00 hod AFTERPARTY 10:30 - 12:00... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny vystoupí na hlavní stage festivalu Mácháč 2011

Velká čest! DJ Ronny se po třech letech účinkování na jednom z nejstarších festivalů u nás představí publiku přímo na hlavní LG MOBILE stage. Po boku největších hvězd letošního ročníku jako jsou Sebastian Ingrosso, Richard Durand, Alesso, Wave House Gang, a samozřejmě... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny vystoupí se zpěvačkou Deborah Cox na White Party Amsterdam

Plejáda Ronnyho zahraničních vystoupení pokračuje. Letos již podruhé zahraje tento resident legendárního pražského afterklubu Studio 54 v Amsterdamu. Tentokrát to bude doslova velkolepá akce. V hale Melkweg Amsterdam vystoupí v sobotu 6.8.2011 hlavním čase od 2.00 hodin po boku... zobrazit celou novinku »


Nový promo set pro White Party Amsterdam ke stažení

DJ Ronny připravil pro Amsterdamskou White Party, která proběhne v sobotu 6.8. v hale Melkweg oficiální set, který obsahuje i hity zpěvačky Deborah Cox. Právě ona bude hlavní hvězdou tohoto významného eventu. Set si můžete stáhnout nebo poslechnout zde . zobrazit celou novinku »


DJ Ronny na originální The White Party v Paříži

Pouze měsíc uplynul od prvního zahraničního vystoupení DJ Ronnyho v holandském Amsterdamu a další pozvánka na sebe nenechala dlouho čekat. Českým kluberům dobře známého residenta a pravidelného hosta prestižních českých klubů jako Studio 54, Mecca, Duplex a Staré Lázně... zobrazit celou novinku »


Soutěž o 100 nových promo CD DJ Ronnyho

Ve spolupráci s internetovým obchodem e-Beko.cz vychází nové promo CD DJ Ronnyho s aktuálními houseovými valy! Součástí omezené edice 1000ks jsou i slevové kupóny na nákup v tomto internetovém obchodě v celkové hodnotě, neuvěřitelných 1.000.000,- Kč! Tato CD budou po... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny vystoupí v srpnu na White party v Amsterdamu

Ano, není to ani měsíc od Ronnyho první návštěvy Amsterdamu, kde vystoupil na grand opening party Club Hotzzz... v klubu Akhnaton a další pozvání na sebe nenechalo dlouho čekat! 6. srpna vystoupí Ronny na obří White Party s opravdu hvězdým line-upem před více než... zobrazit celou novinku »