Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Novinky


WHITE PARTY - originál poprvé v České republice

Velká událost je zde! Historicky poprvé přijíždí do České Republiky jediná originální White Party, která vychází z původního konceptu a myšlenky, jež vznikla v roce 1984 v USA! Před deseti lety získala ochrannou známku a licenci na pořádání této originální White... zobrazit celou novinku »


INSOMNIA Brno

Středa 16.11. 2011 Brno, pasáž Dominik Zatímco na obloze přibývají mraky a slunce se pomalu vzdaluje od naší polokoule, noční život v Brně nespí. A to doslova! Chystá se totiž párty, která zatím v Brně nemá obdoby, párty, kvůli které doporučujeme si vzít volno v... zobrazit celou novinku »



Videoreport z Music Landu Zlín - Lee Dagger, Tommy Rogers, Ronny

Podívejte se na fotoreport ze zlínského Music Landu, kde v pátek 21.10. proběhla pod záštitou Kiss Publikum akce s Lee Daggerem (UK), Tommy Rogersem, Peetem a Ronnym. zobrazit celou novinku »


DAVID GUETTA oficiální afterparty v režii Studia 54

Enrico, Ronny, Peet, Subgate, Finidi a Milhaus na oficiální David Guetta afterparty v brněnském Faval Music Circusu! Nabitý lineup rezidenty pražského afterklubu Studio 54 až do odopledních hodin za příjemných 100,- Kč + cd pro každého - to je David Guetta official afterparty... zobrazit celou novinku »


Video z Mácháče 2011 od Šimiho

Videoreport z velmi podařeného, letos dvoudenního festivalu Mácháč 2011 od našeho kameramana Šimiho.  zobrazit celou novinku »


Nová noc s Ronnym, Milhausem a Marty Fishem v pražské Mecce startuje 28.10.

Klub MECCA ve spolupráci s novým internetovým portálem Clublife.cz představuje novou residentní noc DJ Ronnyho. Za svou šestnáctiletou kariéru se dokázal DJ Ronny vždy úspěšně zařadit mezi kolegy z řad předních českých DJs a díky svému talentu vytvořit úžasnou... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny letos potřetí v Amsterdamu!

Potřetí v tomto roce odjíždí DJ Ronny 16.9. do Amsterdamu, kde ho čeká další vydání klubové párty Club Hotzzzz, na které hrál při své první návštěvě. Tentokrát narozeninová párty jejího zakladatele a promotéra se uskuteční v samém centru Amsterdamu - v klubu SoHo.... zobrazit celou novinku »