Staré Lázně Kolín Re-Opening Party

sobota, 27.10.2012 | DJs: Tommy Rogers, Ronny, Oscar, klub: Staré Lázně (Kolín, CZ) | web klubu
více informací »

Novinky

Oficiální vyjádření k výbuchu v budově Studia 54

V pondělí 20.2.2012 ve 13.30 v budově zemědělského svazu, ve kterém sídlí afterklub Studio 54, vybuchl plyn.  Výbuch zničil jednu místnost, která je mimo prostory a není součástí Studia 54. Studio 54 nevyužívá přípojku plynu na žádném z jejich zařízení a tudíž... zobrazit celou novinku »


SMS Info o akcích zdarma na tvůj mobil

Chceš být stále "IN" a vědět o tom, co se kde děje? Nyní můžeš dostávat zdarma informace nejen o akcích DJ Ronnyho, ale i dalších klubů v SMS zprávě přímo na svůj mobil! Stačí zaslat jednoduchou SMS s textem RONNY ANO na číslo 774 117 738 . Cena registrační... zobrazit celou novinku »


Silvestrovské fotoreporty / New Years Eve Photos

Díky všem za skvělou atmosféru na silvestrovských párty v pražské Mecce a Studiu 54! Zde jsou fotoreporty z obou akcí: STUDIO 54 - SILVESTR 2011/2012 / NEW YEARS EVE MECCA - CLOSING PARTY / NEW YEARS EVE         zobrazit celou novinku »



DJ Ronny vystoupí na dvou Silvestrovských párty

Oslavy nového roku se nezadržitelně blíží. DJ Ronny vystoupí v Praze hned na dvou mejdanech s podtitulem New Year's Eve. První odstaruje ve 23.00 v Mecce a Ronny zahraje po boku Raffaela De La Rue na spodní stage od 23 do 02 hodin to nej nejen z letošního roku. Nejdelší... zobrazit celou novinku »


Fotoreporty ze Starých Lázní a brněnské oficiální afterparty po Davidu Guettovi

Hned dva nové fotoreporty na vás čekají v galerii! Úžasná afterparty Studia 54 po Davidu Guettovi v brněnském Favál Music Circus a neméně povedená Studio 54 Night ve Starých Lázních v Kolíně. zobrazit celou novinku »


White Party Prague již tento pátek. Vstupenky v předprodeji jen za 150,- Kč

Předprodej vstupenek jen za 150,- Kč Velká událost je zde! Historicky poprvé přijíždí do České Republiky jediná originální White Party, která vychází z původního konceptu a myšlenky, jež vznikla v roce 1984 v USA! Před deseti lety získala ochrannou známku a licenci... zobrazit celou novinku »


David Guetta Official Afterparty - line-up

Enrico, Ronny, Peet, Subgate, Finidi a Milhaus na oficiální David Guetta afterparty v brněnském Faval Music Circusu! Nabitý lineup rezidenty pražského afterklubu Studio 54 až do odopledních hodin za příjemných 100,- Kč + cd pro každého - to je David Guetta official afterparty... zobrazit celou novinku »


DJ Ronny a Enrico v sobotu 17.12. ve Starých Lázních Kolín

Enrico & Ronny na rezidentní noci afterklubu Studio 54 v sobotu 17.12. ve Starých Lázních. V sobotu 17.12. zavítají do známého kolínského klubu Staré Lázně dva rezidenti pražského afterklubu Studio 54 - Enrico & Ronny, kteří všem návštěvníkům představí svěží... zobrazit celou novinku »